VIII Somborman


dana
0
0
sati
0
0

Sponzori

30.07.
 2012.
10. TRI OR DIE

Jubilarni 10. po redu TRI OR DIE triatlon održan je za vikend u Malom Staparu u organizaciji TK Sivac. U do sada najbrojnijem nastupu, članovi triatlon kluba Sprint imali su zapaženu ulogu. U super sprint triatlonu za decu nastupilo je pet članova somborskog kluba. Kod devojčica Milica Stolić i Irina Zelić zauzele su prvo i drugo mesto, dok je kod dečaka trijumfovao Lazar Dedić. Stefan Marić i Miloš Kosanović morali su ovoga puta da se zadovolje sa četvrtim, odnosno sedmim mestom.

Nakon male trke usledila je i trka za malo starije takmičare. I u ovoj trci „Sprinteri“ su se okitili medaljama. Prvo mesto osvojio je Goran Zelić, dok je treće mesto zauzeo Aleksandar Stolić. Potom je usledila i glavna trka dana. Olimpijski tratlon, na distanci od 1.5km plivanja, 40km vožnje bicikla i 10km trčanja, bio je ujedno i prvenstvo Srbije u toj disciplini. Titulu državnog prvaka poneo je Vladimir Stojsavljević iz TK Tamiš, drugo mesto zauzeo je Bojan Karanović iz novosadskog Dynamica, dok je treći bio Nemanja Korać iz Tamiša. Jedini predstavnik somborskog kluba u ovoj trci bio je Željko Ivković koji je u cilj ušao kao četrnaesti.

U toku biciklističkog segmenta olimpijskog triatlona, održana je i promotivna atletska trka na 5km, na kojoj su učestvovali naši prijatelji iz ARK Somaraton Arpad Šarkezi i Major Josip koji se odličnim trčanjem plasirao na drugo mesto.

I na kraju, poslednja trka na programu je bila tradicionalno najzanimljivija trka štafeta u triatlonu u kojoj su porodično nastupili Stolići, Zelići, Kosanovići i Matarići.

Na kraju takmičarskog dana proglašeni su i najmlađi i najstariji takmičar. Pehare u toj kategoriji podigli su Nataša Kosanović, kao najmlađi i Boško Jerković, kao najstariji učesnik.

Rezultate svih trka možete potražiti u sekciji Rezultati trka na našem sajtu, a slike sa ovog takmičenja možete pogledati u Picasa web albumu.

Objavljeno: 30.07.2012.

Komentari

ulu8FnGzpt 07.07.2013. u 11:14:05
Hola Matiasgracias por el intere9s en entrenar con ntroosos.te recomiendo que le des una mirada a las bicicletas que estan publicadas en nuestra pagina en la seccion Mercado TBtambien al momento de empezar a entrenar con ntroosos, como miembro del Team Bustos, tendras varios descuentos y beneficios en tiendas de ciclismo y triatlon donde podras cotizar una bicicleta de acuerdo a tus necesidades.te recomiendo que converses con Eduardo Araya (entrenador) y coordines con el un dia para visitarnos y comenzar a entrenar. (cel: 9-1442247)
Dodajte vaš komentar:
Vaše ime:

WEB DRUGARI

VREME U SOMBORU

Get Weather Widget
YoWindow.com yr.no

RECIKLAŽNE VESTI

STU kup 2010
2010-08-24 18:38:13
Istorijski TRON triatlon
2013-07-15 21:00:17

MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:BROJAČ POSETA

Free Hit Counter
Free Hit Counter