VIII Somborman


dana
0
0
sati
0
0

Sponzori

26.06.
 2012.
Sjajan vikend u Pančevu - II deo

Pančevački akvatlon sigurno će biti zapisan velikim slovima u istoriji srpskog triatlona. 24. jun će sigurno ostati u pamćenju svih prisutnih, pošto je organizator morao da razdvoji start dečaka i devojčica u maloj trci kako ne bi bilo gužve u bazenu. Rekordan broj od preko pedeset malih triatlonaca i triatlonki takmičilo se na 200m plivanja i 800m trčanja.

Četvoro mališana TK Sprint nastupilo je u maloj trci. Miloš Kosanović je u konkurenciji pionira zauzeo treće mesto, dok je isti plasman ostvario Stefan Marić u konkurenciji kadeta. Ne smemo zaboraviti ni Lazara Dedića i Renatu Gerštmajer koji su ovoga puta ostali bez plasmana.

U elitnoj trci na 1000m plivanja i 5km trčanja nastupilo je pet triatlonaca iz Sombora. Najbolji od muskaraca bio je Milan Jović, a od devojaka Bojana Dedić koja je u juniorskoj konkurenciji osvojila bronzanu medalju.

U apsolutnoj konkurenciji kod devojaka pobedila je Ksenija Bubnjević iz Tamiša ispred klupske koleginice Jovane Bogdanović i Natalije Karanović iz novosadskog Dynamica. U muškoj konkurenciji pobedio je Ognjen Stojanović iz Dynamica, dok su drugo i treće mesto zauzeli kragujevčanin Strahinja Trakić i Milan Tomin iz Dynamica.

Sledeće nedelje triatlonce očekuje trka u Novom Sadu, a vikend posle i trka u Somboru u kojoj će se TK Sprint ponovo okušati u ulozi organizatora.

Kompletne rezultate potražite u sekciji Rezultati trka sa desne strane ekrana, a web album naše ekspedicije sa leve u sekciji Galerija:)!

Objavljeno: 26.06.2012.

Komentari

Za ovaj tekst nije ostavljen ni jedan komentar.

Dodajte vaš komentar:
Vaše ime:

WEB DRUGARI

VREME U SOMBORU

Get Weather Widget
YoWindow.com yr.no

RECIKLAŽNE VESTI

II Podgorički triatlon
2015-05-23 16:43:21
Liga trčanja # 1
2010-09-06 07:51:07

MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:BROJAČ POSETA

Free Hit Counter
Free Hit Counter