VIII Somborman


dana
0
0
sati
0
0

Sponzori

29.04.
 2013.
Triatlonci za respekt!

Vikend u Somboru je protekao u znaku triatlonaca. U organizaciji triatlon kluba Sprint i Sportskog Saveza grada Sombora, u nedelju je održano Prvenstvo Srbije u duatlonu. Pozivu organizatora odazvao se rekordan broj učesnika, koji su se takmičili u dve trke.

U super kid trci, na distanci od 1600m trčanja, 8km bicikla i 800m trčanja, u ženskoj konkurenciji do pobede je došla Ivana Vilim iz biciklističkog kluba S team, a na pobedničkom postolju su joj se pridružile Opačić Sara i Stolić Milica iz TK Sprint.

U muškoj konkurenciji prva tri mesta zauzeli su Utvić Saša iz BK S Team, Dedić Lazar iz Sprinta i Kostović Dušan iz Kluba ekstremnih sportova Kragujevac. U trci za najmlađe takmičare, na duplo kraćoj distanci prvo mesto je zauzeo Stolić Mihajlo iz TK Sprint.

U elitnoj trci (5km-20km-2,5km) dominirao je triatlon klub Tamiš iz Pančeva. Od samog starta nametnuli su jak tempo na trčanju, predvodili grupu na biciklu i napravili prednost na drugom trčanju, tako da su sva tri mesta zauzeli Petar Ivačković, Vladimir Stojsavljević i Danilo Jovanović. U ženskoj konkurenciji slavila je Ksenija Bubnjević iz Tamiša koja je na cilj stigla ispred Dragane Baljević iz Bora i Slađane Jovanović iz TK 4ME.

I ove godine TK Sprint, u skladu sa mogućnostima, nastavlja sa humanim gestom pošto će prihod od prodatih majica biti uplaćen domu „Miroslav Mika Antić“ u Somboru.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da ova trka, u organizacionom i takmičarskom smislu, bude na veoma visokom nivou.

- GENERALNI PLASMAN: Sprint duatlon / Super Kid duatlon

- slike (Picassa)

- video snimke možete pogledati na našem sajtu na stranici Video Raport, ili putem sledećih linkova: Sprint duatlon i Super Kid duatlon

Objavljeno: 29.04.2013.

Komentari

Za ovaj tekst nije ostavljen ni jedan komentar.

Dodajte vaš komentar:
Vaše ime:

WEB DRUGARI

VREME U SOMBORU

Get Weather Widget
YoWindow.com yr.no

RECIKLAŽNE VESTI

Prvenstvo Srbije u akvatlonu
2013-07-01 20:47:02
11. TRI OR DIE
2013-06-03 16:26:25
6. SOMBORMAN - REZULTATI
2016-08-21 22:43:48

MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:BROJAČ POSETA

Free Hit Counter
Free Hit Counter