VIII Somborman


dana
0
0
sati
0
0

Sponzori

03.06.
 2013.
11. TRI OR DIE

Desetočlana ekipa triatlon kluba Sprint učestvovala je na 11. TRI OR DIE triatlonu koji je, u nedelju, održan u Malom Staparu nadomak Sivca. S obzirom na temperaturu vode od samo 17,5 stepeni učešće su uzeli samo najhrabriji.

U super sprint triatlonu, za mlađe takmičare, trojica Sprintera su se pojavila na startu ove trke. Lazar Dedić je i ovoga puta slavio u cilju ispred Kostović Dušana iz Kragujevca i Danko Vladimira iz Novog Sada. Miloš Kosanović je trku završio kao šestoplasirani, dok treći član Sprinta, Stefan Marić, zbog gumi-defekta na žalost nije mogao da nastavi trku.

U sprint triatlonu nastupila su četiri Sprintera. Najbolje od njih prošao je Goran Zelić koji je u veteranskoj konkurenciji zauzeo drugo mesto, dok su Željko Ivković, Vladislav Kulić i Aleksandar Stolić pružili svoj maksimum na trci.

U apsolutnoj konkurenciji prvo i treće mesto su zauzeli Petar Ivačković i Vladimir Stojsavljević iz Pančeva dok se na drugo mesto između njih popeo Milan Tomin iz Novog Sada. U ženskoj konkurenciji pobedila je Zorana Pavlov ispred Kristine Šmit i Božić Slavice.

U revijalnom delu došao je red i na tradicionalno zanimljive štafete. I ovde je TK Sprint imao dva predstavnika koji su završili na  četvrtom i petom mestu.

Sledeća trka zakazana je već za nedelju dana u Pančevu.

Rezultate potražite na našem sajtu, u rubrici Rezultati+!!

Objavljeno: 03.06.2013.

Komentari

Za ovaj tekst nije ostavljen ni jedan komentar.

Dodajte vaš komentar:
Vaše ime:

WEB DRUGARI

VREME U SOMBORU

Get Weather Widget
YoWindow.com yr.no

RECIKLAŽNE VESTI

Balkansko prvenstvo u triatlonu
2013-09-27 19:20:20
007. SOMBORMAN - STARTNE LISTE
2017-08-17 19:25:06
20. Pančevački triatlon
2013-06-11 19:55:30

MAILING LISTA

Ime i prezime

Email:BROJAČ POSETA

Free Hit Counter
Free Hit Counter