Nada poslednja umire!

I sa njom isto i Somborman! Pogotovo ovaj deseti po redu!

Šalu na stranu, s obzirom na trenutnu epidemiološko-zdravstveno-virusnu situaciju, i skoro svakodnevne izmene pravila ponašanja, koja utiču i na organizovana okupljanja većeg broja ljudi na raznim manifestacijama od paprikašijade, kulenijade i slaninijade, pa i samog gos'n Somborman-a, u prilici smo da organizujemo deseti po redu Somborman, koji možda bude i u neko drugo vreme od onog u kojem smo ga mislili održati.
Za sada, plan je da se 10. Somborman održi u nedelju, 23.08.2020. godine, a gledaćemo da tako i ostane.


    Slanje prijava:

  • Prijave se primaju DO PONEDELJKA 17.08.2020. godine najkasnije do 20h i nakon toga prijava neće biti moguća!!!
  • PRIJAVE SU CENTRALIZOVANE I VRŠE SE ISKLJUČIVO PREKO SLEDEĆEG LINKA: https://my.raceresult.com/155525/registration?lang=en
  • Najbržem takmičaru ili takmičarki koji/koja se javi na našu e-mail adresu: somborman@gmail.com sa naznakom za MOJ PRVI TRIATLON, organizator poklanja besplatnu startninu.
  • Startnina / Registration fee: 1500 dinara - Sprint triatlon (15 evra za strane takmičare); 800 dinara Mini, Super Kid i Super Sprint triatloni (8 evra za strane takmičare)
  • Uplatu startnine možete izvršiti na žiro-račun triatlon kluba Sprint 165-28954-95 (Addiko banka) sa naznakom: Startnina za 10. SOMBORMAN. Prijava je kompletna tek sa uplaćenom startninom!


Čuvajte se, ostajte zdravo i utrenirano!
Pozdrav od ekipe TK Sprint